اخبار بین المللی, سلول درمانی, طب ترمیمی اخبار بین الملل
شماره: 25250
1395/12/15 - 01:00
یک مدل انسانی شده شناسایی بهتر دلایل بیماری آلزایمر را میسر می کند

سلول ها زمانی که از محیط شان برداشته می شوند، رفتار متفاوتی را نشان می دهند و در نتیجه سلول هایی که در آزمایشگاه کشت داده می شوند با سلول های موجود در بدن فرد، متفاوت هستند.

به گزارش بنیان به نقل از news-medical.net، برای مطالعه اثرات بیماری آلزایمر در یک محیط طبیعی تر، محققین بریتانیایی در انستیو تحقیقاتی زوال عقل در VIB-KU leuven توانسته اند سلول های بنیادی عصبی انسانی را مغز موش های دارای پلاک های آمیلوئید بتا پیوند کنند. نتایج مطالعه آن ها نشان داد برخلاف نورون های موش ها، نورون های انسانی که در این محیط تکوین یافتند بی نهایت به این پلاک های آمیلوئیدی و بیماری آلزایمر حساس هستند. این مدل جدید اجازه شناسایی بهتر فرایندهای مربوط به بیماری که در مغز بیماران انسانی اتفاق می افتد را می دهد.

محققین این مطالعه براین باورند که با استفاده از چنین مدل موشی انسانی شده ای می توان دریافت که چگونه انواع مختلف سلول ها در مغز انسان به بیماری آلزایمر پاسخ می دهند. در واقع اگرچه بسیاری از ویژگی های مغزی بین دو گونه متفاوت موش و انسان مشترک است اما مغز انسان ویژگی هایی دارد که آن را در میان سایر موجودات منحصربفرد می سازد. از طرف دیگر این مطالعه از آن جایی جالب است که نشان می دهد که مدل های مبتنی بر سلول های بنیادی از نورون های انسانی پیوند شده می تواند برای مطالعه بیماری های عصبی مهم به کار روند.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved